Meer namen voor Eurorock

Het Neerpeltse festival Eurorock heeft recent flink wat namen aan zijn affiche toegevoegd. Onder meer The Juggernauts, Star Industry en Stahlzeit zakken in het tweede weekend van mei af naar het festivalterrein in Sint-Huibrechts-Lille.

Zowat tien namen had de organisatie deze keer in zijn lade liggen. Met de populaire Rammstein tribute act Stahlzeit, maar ook XMH, Psy’Aviah, Alien Vampires, Star Industry, Lovelorn Dolls, Kant Kino, The Juggernauts, Lescure 13 en Stin Scatzor krijgt het programma meer – nu ja – ‘kleur’. Kleur tussen aanhalingstekens weliswaar, want het blijft uiteraard een festival waar donkere genres hoogtij vieren.

Eurorock vindt plaats van 14 t/m 16 mei. De organisatie bevestigde eerder al de komst van o.a. Front 242, Peter Hook and The Light en The Orb. Alle info: www.eurorock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + 16 =