Florence + The Machine toegevoegd aan affiche Rock Werchter

Met Florence + The Machine telt de affiche van Rock Werchter inmiddels vijf namen. De band werd zopas aangekondigd en staat op donderdag 25 juni in het festivalpark.

Florence + The Machine is ogenblikkelijk de lieveling van de Britse critici en haalt bij ons overvloedig de radio met ‘Dog Days Are Over’ en ‘You Got The Love’. Het debuut ‘Lungs’ (2009) leidt in 2010 naar – wijlen – de Pyramid Marquee voor een memorabel concert. Twee jaar later pakt ze moeiteloos het publiek in vanop de Main Stage.

Bij Kirsten Lemaire op Studio Brussel verklapte Herman Schueremans vandaag bovendien dan ook Royal Blood naar Werchter komen. Zij touren samen met Foo Fighters en spelen vermoedelijk ook op donderdag 25 juni.

Tickets voor Rock Werchter 2015 gaan in verkoop op zaterdag 29 november om 9u. Bezoekers die ook vorig jaar van de partij waren, kunnen vanaf vrijdag 28 november om 9u hun kaartjes al bestellen. Tenminste, indien ze hun polsbandje geregistreerd hebben.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 3 =