Freaky Agefrontman schenkt u een kopje koffie tegen armoede

Onder de naam Len Sharp werkt Freaky Agefrontman Lenny Crabbe, aan een soloproject. Met single “Keep You Warm” trapt de singer-songwriter nu de ‘Koffie Voor Iedereen’-actie die de aandacht wil vestigen op de toenemende armoede in België op gang..

Crabbe bracht een aantal maanden door in Berlijn om inspiratie op te doen voor z’n muzikale soloproject. Daar werd hij gestimuleerd door het grote sociale engagement dat hij om zich heen zag. Bij z’n thuiskomst greep hij dan ook onmiddellijk de kans om samen met ‘Koffie Voor Iedereen’ zelf iets te doen. ‘Koffie Voor Iedereen’ is een actie van Douwe Egberts die de toenemende armoede en het daaraan gelinkte sociale isolement in België onder de aandacht wil brengen. “Keep You Warm” componeerde hij zelf en werd samen met twee straatmuzikanten ingespeeld.

Om de videoclip te bekijken, surf je naar www.koffievooriedereen.be. Elke keer iemand de videoclip bekijkt of deelt, wordt een kopje koffie geschonken door ‘Koffie Voor Iedereen’ aan de Voedselbanken. Ook op iTunes kan je het nummer terugvinden, de opbrengst daarvan wordt eveneens omgezet in kopjes koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − drie =