Pixies viert vijfentwintigste verjaardag ‘Doolittle’

Pixies bestaan vijfentwintig jaar en vieren dat met een reissue van hun klassieker Doolittle. PIXIES: Doolittle 25 verzamelt naast het oorspronkelijke album ook b-kantjes en Peelsessies.

Doolittle, het tweede album van Pixies, kwam uit in 1989 op 4AD en bezorgde de band met memorabele singles als “Monkey Gone To Heaven”,” Here Comes Your Man” en” Debaser” heel wat succes. Het zou het moment van de grote doorbraak worden. Tijd voor champagne en een heruitgave, dus. PIXIES: Doolittle 25 zal naast het originele Doolittle alle b-kantjes en radiosessies voor de legendarische John Peel bevatten. In totaal zal de reissue op drie cd’s zo’n vijftig nummers verzamelen, waarvan de helft pas voor het eerst officieel wordt uitgebracht. En om de verjaardagstaart compleet te maken beloven Pixies dat er in 2015 nog meer goed nieuws komt.

PIXIES: Doolittle 25 ligt op 2 december in de winkels en zal ook beschikbaar zijn als dubbele vinyl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × twee =