‘Hello Strange’: Welkom terug, Girls in Hawaii

Na Everest in 2013, meldt Girls in Hawaii zich terug op het appèl, ditmaal met Hello Strange. Helemaal nieuw is het album niet, want het bevat een herwerking van bestaande nummers in een live-kleedje. Dit najaar staat er ook al een tournee gepland.

Girls in Hawaii draait al even mee in de muziekwereld – een ideale gelegenheid om enkele bestaande nummers onder de loep te nemen. De nieuwe plaat wordt zo een samenspel van akoestisch gebrachte, Girls in Hawaii-klassiekers, inclusief unieke arrangementen en extra instrumenten. Met de Minimum Voltage Tour wordt het nieuwe werk meteen ook aan het publiek voorgesteld. Een overzicht van de concertdata, vind je hier. De meest bijzondere locatie uit de reeks is La Ferme du Biéreau in Louvain-la-Neuve, want daar wordt vanavond (21 oktober) het album live opgenomen.

Hello Strange is beschikbaar vanaf 14 november, voorlopig met een nog onbekende tracklist. Een eerste single is er nog niet, maar wie nieuwsgierig is, kan al wel enkele teasers beluisteren. Deze bijvoorbeeld:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + zestien =