Line-up Autumn Falls compleet

Dit jaar markeert zowel de 20ste verjaardag van Toutpartout agency als de vijfde editie van Autumn Falls. Om dit te vieren veranderen de organisatoren lichtjes het concept van het festival door buiten de Brusselse stadsgrenzen te trekken. Inmiddels is ook de line-up helemaal rond.

De officiële opening van de concertreeks vindt plaats op 28 oktober in Antwerpen (Trix) en we eindigt met een knal op 5 december in Gent. Het oogmerk blijft een kwaliteitsvolle programmatie waarin zowel vaste waarden als spannende ontdekkingen hun plaats vinden.

Autumn Falls keert dit jaar voor de vijfde keer terug. Talloze uitverkochte concerten van onder andere Low, Pinback, Beach House, Ty Segall, Metronomy, Kurt Vile and the Violators, Ólafur Arnalds en Nils Frahm maakten van de vorige edities onvergetelijke concertreeksen.

Autumn Falls is een samenwerking tussen Toutpartout en de deelnemende zalen en organisaties (dit jaar: Trix, Vooruit, Botanique, Handelsbeurs, Cactus Muziekcentrum, De Kreun, Het Depot, Charlatan, Arenbergschouwburg, De Zwerver, Trefpunt, Democrazy, STUK, Muziekodroom, ‘t Smiske en DNA).

Zoals alle voorgaande jaren is er een gelimiteerd aantal “early bird” tickets verkrijgbaar via Ticketscript, waarmee bezoekers toegang krijgen tot alle optredens voor slechts €60.

Intussen is het programma helemaal rond met klinkende als te ontdekken parels: Thurston Moore, Parquet Courts, The Notwist, Timber Timbre, Spoon, The Vaselines, A Winged Victory For The Sullen, Balmorhea, Madensuyu, Die! Die! Die!, Steve Gunn, White Lung, Xiu Xiu, Thus Owls, She Keeps Bees, Dawn Of Midi, Lubomyr Melnyk, Adult Jazz, Black Bananas, My Sad Captains, Osaka Monaurail, James Blackshaw, Xylouris White, Lushes, PC Worship, Jozef Van Wissem, Sir Richard Bishop, PCPC, Flowers, Rape Blossoms, Future Old People Are Wizards, Rêve, The Future Dead, Maze en DJ Mauro.

Autumn Falls vindt van 28 oktober tot 5 december 2014 plaats. Een gedetailleerd programma vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 2 =