27 Belgische festivals genomineerd voor European Festival Awards

Op 14 januari worden in Groningen, tijdens het Eurosonic-Noorderslag showcase festival, de European Festival Awards uitgereikt. Met liefst 27 nominaties zijn de deelnemende Belgische festivals mooie kanshebbers op de prijzen.

Daydream Festival, Dour Festival, Pukkelpop, Rock Werchter en Tomorrowland streven ernaar het beeldje voor “Best Major Festival” in ontvangst te mogen nemen. In de categorie “Best Medium-sized Festival” komen Brussels Summer Festival, Crammerock, Genk On Stage, Les Ardentes, Lokerse Feesten, Ronquières Festival, Sunrise Festival, Sunset Festival en The Qontinent strijdvaardig uit de hoek. Absolutely Free Festival, Boerenrock, Elements Festival, Feest In Het Park, Hype-O-Dream, Luna Festa, Masters@Rock en Your’In doen een worp naar de prijs voor “Best Small Festival”.

Your’In is ook genomineerd in de categorie “Best New Festival” en bij “Best Indoor Festival” zijn I Love Techno, Les Heures InD en Reverze de Belgische kanshebbers op een prijs. In de categorie “Best European Line-up” is enkel Rock Werchter als Belgisch festival genomineerd.

Stemmen kan via http://eu.festivalawards.com en je kan er bovendien leuke prijzen mee winnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − zestien =