Ook Oscar & The Wolf naar Eurosonic-Noorderslag

In alle stilte zijn er 24 nieuwe namen aan de line-up van Eurosonic-Noorderslag, Europa’s grootste showcase festival, toegevoegd. In onze contreien is vooral Oscar & The Wolf een opvallende verschijning. Hoewel Finland het focusland voor de komende editie is, valt er ook heel wat talent van elders in Europa te ontdekken.

Oscar & The Wolf is aan zijn veroveringstocht bezig. Na een volle AB Club, een volle AB Box, optredens op zowel Rock Werchter als Pukkelpop en een concert in de Lotto Arena in de steigers, gaat het Max Colombie voor de wind. Nu moet ook de rest van Europa voor de bijl gaan voor de hypnotiserende electronica met slepende melodieën.

Naast Oscar & The Wolf verschenen recent nog 23 andere nieuwe toevoegingen in de line-up van Eurosonic-Noorderslag: Ambertraps, Aurora Aksnes, Bilderbuch, Beatrice Eli, Biga*Ranx, Frankie Animal, Lary, Li-Lo*, Maika Makovski, Malky, Manon Meurt, Moullinex, Natas Loves You, Narcosatanicos, O.J. Band, Puts Marie, Seinabo Sey, Softengine, Szabó Balázs Bandája, Sŵnami, The Riptide Movement, Yokko en Zip Coed.

De 29ste editie van Eurosonic Noorderslag zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2015.

Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − 1 =