Boerenrock ook in 2015 op de festivalkalender

De jongste editie van Boerenrock leek een wrange nasmaak te krijgen. Hoewel het festival dit jaar zijn 25-jarig jubileum vierde, leek het einde van het festival in zicht. Maar kijk, de organisatoren hebben nieuwe moed gevonden en breien een feestelijk vervolg aan hun meerjarenwerk.

De organisatie achter Boerenrock heeft de afgelopen weken een grondige evaluatie gemaakt omtrent de leefbaarheid van het festival in Kortenaken. Diverse aspecten werden in vraag gesteld. Zo stijgt niet alleen het nodige budget om het festival te organiseren (denk aan artiestengages, logistieke kosten, …), ook de verantwoordelijkheid als organisatie stijgt met het rampjaar van 2011 nog in het achterhoofd. Daarnaast is het weer een belangrijke factor om volk naar een openluchtevenement te lokken en is de goodwill van talrijke vrijwilligers nodig. Promotioneel valt het dan weer zwaar om op te vallen tussen de gekende zwaargewichten in de festivalwereld.

Maar kijk, evalueren loont en dus krijgt Boerenrock een nieuwe editie tijdens het laatste weekend van augustus 2015! De succesvolle 25ste editie was ook financieel een succes waardoor Boerenrock toch even een reserve heeft opgebouwd, in tijden van crisis geen overbodige luxe. Ook de werkgroep is aangevuld met extra krachten waardoor met een verse portie moed de nieuwe editie op 28, 29 en 30 augustus tegemoet gekeken wordt.

Info: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − zes =