The Subs en School Is Cool ronden affiche Woosha af

Naast het eerder aangekondigde Status Quo zullen ook The Subs en School is Cool headlinen op Woosha. Eerder deze week werden ook Willow, Kenji Minogue en Soldier’s Heart aangekondigd. Zij vervolledigen de line-up waarvoor eerder al ondere andere Daan, Marble Sounds, Flip Kowlier en The Kids werden aangekondigd.

De line-up ziet daarmee als volgt uit. The Kids, Flip Kowlier en Status Quo maken het mooie weer op vrijdag 18 juli. En dag later maken Audience in the Street, Horses on Fire, Kenji Minogue, Willow, Soldier’s Heart, Mintzkov, Marble Sounds, Daan, School is Cool en The Subs het mooie weer.

Woosha vindt plaats op 18 en 19 juli in Oostende. Alle info: www.woosha.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − 9 =