Affiche Festival Dranouter nagenoeg compleet

Met het toevoegen van Gabriel Rios, Fat Freddy’s Drop en nog 18 andere acts is de affiche van Dranouter 95% klaar.

Festival Dranouter kiest ook met deze lichting namen voor een bruisende mix van gevestigde waarden en jonge, beloftevolle acts. Gabriel Rios en Fat Freddy’s Drop behoren ongetwijfeld tot die eerste categorie. Onder de noemer ‘jong en beloftevol’ presenteert het festival ook een selectie artiesten, waaronder And They Spoke In Anthems, King Dalton en Marjan Debaene.

Dranouter blijft uiteraard ook trouw aan z’n roots en biedt een staalkaart van een breed spectrum Folk muziek met Damien Dempsey, Kardemimmit, A La Rum, Zigo, Wim Claeys & Tom Theuns, G’Wan en Haddo.

‘s Avonds zet Dranouter graag het feest in gang, en dat gaan ze doen samen met volgende prettige gestoorde bands: Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Mad Dog McRae, Et Encore, The Stanfields en CirCo, dat Old Man Markley vervangt. Ook Dip & Dive On The Mess O’Jive en Monsieur Periné zijn van de partij.

Festival Dranouter vindt plaats op 1, 2 en 3 augustus met o.a. James Blunt, Boban & Marko Markovic Orchestra, Rosanne Cash, Billy Bragg en Novastar. Info: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + tien =