Status Quo topact op tweedaags Woosha festival

Niemand minder dan Status Quo zal op vrijdag 18 juli het Woosha strandfestival in Oostende headlinen. Daarnaast zullen ook Flip Kowlier en The Kids diezelfde dag op het podium staan. Daan en Marble Sounds geven het beste van zichzelf op zaterdag 19 juli. Het festival op het strand van Oostende wordt voor de eerste maal een tweedaagse.

Status Quo is een Britse rockband met verschillende legendarische songs op hun setlist. Denk maar aan ‘In The Army Now’, ‘Rockin’ All Over The World’, ‘Whatever You Want’ en ‘Caroline’.
“Het is de eerste keer dat Woosha kan uitpakken met een internationale naam van dit allure”, aldus Schepen van Toerisme Niko Geldhof over de komst van Status Quo, bekend van hits zoals ‘In the army now’, ‘Rockin all over the world’, ‘Whatever you want’ en ‘Caroline’. “Dit is een belangrijke stap in de evolutie van ons strandfestival. Woosha is deze zomer dan ook het enige echte rockfestival op het strand aan de Belgische kust”, klinkt het bij de organisatie.

Voor Status Quo spelen Flip Kowlier en The Kids. Ook op zaterdag zakken heel wat grote namen af naar het strand van Oostende. Daan, Marble Sounds, Mintzkov en vele anderen geven het beste van zichzelf op twee podia.

Woosha vindt plaats op 18 en 19 juli. Alle info: www.woosha.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + drie =