Tom Jones en Status Quo naar Lokerse Feesten

Dinsdag 4 augustus wordt op de Lokerse Feesten een niet te missen ode aan 50 jaar muziekgeschiedenis, een feestelijke hoogmis voor vintage popliefhebbers, met 2 absolute legendes en iconen uit de Britse popcultuur én de strafste tribute band van de beste groep ooit.

Tom Jones en Status Quo, dat zijn ontélbare wereldhits en classics, gebracht door unieke meester-performers die de huidige concurrentie nog steeds naar huis spelen en met feelgood- en coolness-factor 10. Als kers op de taart brengen The Bootleg Beatles maar liefst 2 sets als eerbetoon aan The Fab Four, een rode en blauwe set dus als het ware.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van o.a. dEUS, Belle and Sebastian, Kaiser Chiefs, Goose, Channel Zero, Janez Detd, Rae Morris, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, The Jesus And Mary Chain, Mark Lanegan Band, Rob Zombie en Soulfly. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 + 10 =