Stage1800 zet The Neon Judgement als topper op tweedaagse

De volgende editie van Stage1800 staat in de startblokken. Na een zeer geslaagde editie in 2013, met meer dan 3,000 bezoekers, breidt het gratis stadsfestival in Vilvoorde uit tot 2 dagen, met een muziekaanbod dat iedereen aanspreekt! Het Bolwerkplein wordt de stage voor kletterende rock op zaterdag 30 augustus en hippe dance op zondag 31 augustus. 
Stage1800 is én blijft ook een gratis stadsfestival.

Sinds enkele jaren programmeert Stage1800 (vroeger onder de naam Kerkrock) op een eigenzinnige manier het beste van de Belgische rock- en popscène. Jonge veelbelovende bands, gevestigde waarden en absolute toppers staan steevast op het programma. Dat is dit jaar niet anders met talentvolle bands zoals INeverB4, Id!ots, Steak Number Eight, CPeX en The Neon Judgement op zaterdag 30 augustus.

Stage1800 opent op zondag 31 augustus voor het eerst een Open Air club waar nationale en internationale dj’s het mooie weer maken. Op de affiche staan onder meer Dos Santos, Teenage Mutants, Nico Morano, Einmusik en Jan Blmqvist & Band. Tussendoor zijn er talrijke workshops.

Stage1800 vindt plaats in Vilvoorde. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.stage1800.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =