BoyShouting komt met zijn eerste officiële album

Mark Wetzels laat COEM even voor wat het is en brengt als boyShouting zijn eerste officiële album op de markt. Vanaf 8 februari kan je BoyShouting & The Shareholders Of His Thoughts in de betere platenzaak vinden. Het album valt nu al online te beluisteren.

Marc Wetzels, al jaren actief in de Limburgse muziekscene komt met een “nieuw” project, boyShouting. Het bekendst werd hij met de art-rock band COEM. 10 jaar na de opstart van COEM neemt de band een break en kan Wetzels zich nu vol overgave storten op boyShouting.

Ergens tussen de werkzaamheden van COEM werd er al eens een niet-officiële boyShouting e.p. uitgebracht. “Dead In Someone Else’s Head” van die e.p. werd zelfs een underground hit. Nu brengt hij zijn eerste officiële album uit. BoyShouting & The Shareholders Of His Thoughts zal vanaf 8 februari te vinden zijn in de winkel.

Wie Wetzels live aan het werk wil zien, moet op 5 en 6 februari afzakken naar de betere platenzaak. Deze mini-tour brengt hem naar Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + 5 =