Ga naar het gevang met Johnny Cash; win tickets voor de albumvoorstelling van “Out Among The Stars”

Hoewel al meer dan tien jaar zo dood als maar kan zijn, blijft de muziek van Johnny Cash springlevend. En dat er nog wat in de kluizen lag, daar kon je van op aan. Volgende week vrijdag ligt op die manier Out Among The Stars in de winkel; een plaat met onuitgegeven nummers. En laat platenfirma Sony die nu voorstellen met een evenement zo leuk dat we niet anders konden dan er wat tickets voor weggeven.

U leest het goed. Dankzij enola.be mag u naar het gevang. De oude gevangenis van Hasselt, that is, waar al lang geen snoodaards meer te bespeuren zijn, laat staan schavuiten, boeven of schelmen. Maar u weet net zo goed als ons — of wie weet zelfs beter, weten wij uiteindelijk veel — dat Johnny Cash iets had met de bajes, en zulks dus wel een goed idee had gevonden, inmates aanwezig of niet.

Op 19 maart kunt u dus naar dat prison, alwaar u een selectie uit dat nieuwe Out Among The Stars te horen zult krijgen, gevolgd door een concert van de tribute band NOT Johnny Cash & the Tennessee Four. En omdat er echt niéts gaat boven een beetje authentieke beleving, wordt dat vergezeld van smakelijk soep en brood.

Dat is geen grapje, maar natuurlijk moeten ook de aanwezige platenpiefen in stemming worden gehouden, en dus wordt dat schamel celvoedsel aangevuld met een uitgelezen selectie drank, én krijgt u bij het verlaten van de gevangenis (u geeft dat Monopolykaartje eerst vriendelijk aan de bewaker aan de uitgang) ook nog een mooie vinylsingle van “She Used To Love Me A Lot” mee naar huis. Hebben wij het mis als wij dat een mooie deal vinden? We denken het niet.

Wel dan; u wilt meespelen, dan mailt u naar win@enola.be. U hoort per kerende of u gewonnen heeft en of uw naam aan de ingang op een flashy lijst zal figureren. En bent u niet bij de gelukkigen, dan beluistert u het album natuurlijk via deezer of nog gekker: u kóópt het gewoon op iTunes.

U passeert niet langs start en ontvangt geen 4000 Bef,-, maar wij wensen u voorts alle geluk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 3 =