Bert Dockx in het Nederlands

We hadden het hem vorig jaar al horen zeggen, dat hij plannen had om iets in het Nederlands te doen, maar klasseerden dat eigenlijk onder het ‘eerst zien, dan geloven’-hoofdstuk in Het Grote Boek Der Muzikantenclaims. Maar kijk, Bert Dockx heeft woord gehouden en een eerste bewijs is gearriveerd.

Weinig informatie is er voorlopig niet beschikbaar: het project of de band heet Strand en bestaat voorlopig enkel uit Bert Dockx, die een aantal songs opnam bij Koen Gisen. Een eerste song, “Dood”, is opgenomen in een online playlist van het Unday-label. Luister en oordeel zelf.

Dat het daar niet bij blijft, werd intussen ook duidelijk, want Dockx zal een aantal keer optreden als support voor Dez Mona in zijn nieuwe gedaante. Tenslotte is er ook een Facebook-pagina om te ‘liken’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − tien =