Best Kept Secret geeft meer namen prijs

Best Kept Secret in het Nederlandse Hilvarenbeek pakt vanochtend uit met een nieuwe reeks namen. Onder meer Angus & Julia Stone, Miles Kane, The Horrors en Archie Bronson Outfit maken er tussen 20 en 22 juni hun opwachting.

Het Nederlandse festival voegt vandaag achttien namen toe aan zijn affiche: Angus & Julia Stone, Archie Bronson Outfit, Ballet School, Bombay Show Pig, Factory Floor, Jessy Lanza, Miles Kane, Moss, Night Beats, Roosevelt, Ry X, September Girls, Slowdive, The Bots, The Horrors, To Kill A King en Young Fathers komen eerder bevestigde artiesten zoals Interpol, Babyshambles, Franz Ferdinand, Chvrches, George Ezra, Elbow, Pixies en Belle & Sebastian vervoegen.

Best Kept Secret vindt plaats van 20 t/m 22 juni. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − veertien =