Handelsbeurs pakt uit met Ha’Fest

Van 8 tot 10 mei vindt de eerste editie van Ha’fest plaats, het gloednieuwe festival dat zich zowel binnen als buiten de Handelsbeurs afspeelt. Een zevental concerten en het publieksevent Radio Crochet op de Gentse Kouter maken van Ha’fest een groot muzikaal feest voor muziekliefhebbers, de buurtbewoners en toevallige passanten.

Donderdag 8 mei concerteren The Bureau Of Atomic Tourism. Aanvullend spelen ook Roland, Mauro Pawlowski & guests ten dans. Inwolves en Liesa Van der Aa komen een dag later aan de beurt. Op de slotdag van het festival maken Baba Zula feat. Fred Frith en De Dolfijntjes XL hun opwachting.

Op zaterdag 10 mei kan je terecht op de Kouter voor Radio Crochet. Jij en alle andere muzikale Gentenaars, toeristen en passanten vormen één groot orkest dat de muziek van Roland en Peter Vermeersch (FES) speelt. Iedereen die wil zingen of spelen kan deelnemen, met eender welk instrument. Wim Opbrouck dirigeert. Er zijn twee concerten: om 15u00 en om 17u00. Als je informatie wil, neem contact op met pauwel.dewilde@handelsbeurs.be.

Je kan zowel losse tickets als een festivalpas aankopen. Radio Crochet is gratis.

Alle info: www.handelsbeurs.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + negentien =