Gent Jazz pakt uit met Bobby McFerrin en Kellylee Evans

Deze zomer zullen op Gent Jazz Festival Bobby McFerrin, Ludovico Einaudi en het kwartet Manu Katché/Richard Bona/Stefano Di Battista/Eric Legnini te zien zijn. Ook Kellylee Evans en Plaistow bevestigden hun aanwezigheid.

Deze zomer is Gent Jazz Festival al aan haar 13de editie toe. Van 10 tot 19 juli 2014 kan je op de Bijlokesite in Gent terecht voor twee podia vol schitterende muziek.

Op donderdag 10 juli staan alvast Bobby McFerrin, het kwartet Manu Katché/Richard Bona/Stefano Di Battista/Eric Legnini en zangeres Kellylee Evans op de affiche. Pianist Ludovico Einaudi en de jonge Glimps-revelatie Plaistow treden donderdag 17 juli aan.

Naast dagtickets zijn er dit jaar zowel tweedagenpassen, driedagenpassen als een zevendagenpas beschikbaar. Met deze formules worden frequente bezoekers beloond met fikse kortingen tot meer dan 25%. Ook jongeren tot en met 26 jaar genieten van een voordeeltarief. Voor de kinderen tot 12 jaar gelden ook aangepaste tarieven. Net als bij de vorige edities krijgen mensen met een beperking die zonder begeleiding niet kunnen genieten van het festival een gratis ticket voor een begeleider.

Festivals zijn ook een sociaal gebeuren. Daarom biedt Gent Jazz nu ook groepstickets aan. Kom je met je vrienden naar Gent Jazz Festival? Voor de voordeelprijs van acht tickets kan je met een groep van maximum tien binnen.

Met de verschillende formules, en door het terrein maximaal aan te passen aan mensen met beperkingen, wil Gent Jazz Festival het motto “jazz is voor iedereen” ook dit jaar verder uitdragen.

Info en tickets: www.gentjazz.com.

http://www.gentjazz.com

recent

Salem

De 'mean streets' van Marseille vormden al eerder het...

Stake :: ”Ik zie ons nog wel doorgaan tot we baarden hebben als ZZ Top”

We hebben het met de manager gecheckt: bedoelde hij...

Roncha :: Fleecedekentje Thuglife

Berichtje aan alle rappers van België: goed bezig. Onze...

The Gentlemen – Seizoen 1

De serie The Gentlemen was een paar jaar geleden...

Louise van den Heuvel :: Sonic Hug

Op Sonic Hug neemt Louise van den Heuvel de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in