Den Admiraal is back in town

Na een uitgebreide rustperiode, aangevuld met soloconcerten her en der, keert Admiral Freebee in 2014 weer terug op het voorplan. De krabbel onder een Groot Platencontract is gezet, in de lente moet het resultaat te beluisteren zijn.

Net zoals voor Songs en Wild Dreams Of New Beginnings trok Tom Van Laere voor zijn inmiddels vijfde studioplaat naar Amerika. Daar dook hij de studio in met John Agnello, die zijn strepen verdiende als knoppenman voor onder meer Dinosaur Jr.’s Beyond, The Hold Steady’s Boys And Girls In America en Stay Positive, en werk van The Kills, Sonic Youth, Patti Smith, Bruce Springsteen en The Walkmen. The Great Scam, zoals de plaat moet gaan heten, is meteen ook Van Laeres eerste voor major Sony Music.

De opvolger van het succesvolle The Honey And The Knife’ moet volgend jaar in de rekken liggen; begin 2014 mag u de eerste vooruitgestuurde single verwachten. Van de bijhorende tour, niet langer solo maar mét volledige band, is voorlopig enkel een passage in de AB bekend gemaakt – u weet meteen waar u op 12 maart heen wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 11 =