De opvoedingsstrategie van Kaiser Chiefs

Opvoeding is alles, zo bezweert Kaiser Chiefs u komend jaar. Education, Education, Education & War verschijnt op 31 maart en wordt het eerste album van de band zonder drummer en voornaamste songschrijver Nick Hodgsonen.

Voor voorganger The Future Is Medieval mochten de fans nog zelf de tracklist bepalen, maar drie jaar later nemen Ricky Wilson & co de touwtjes terug zelf in handen. Het resultaat? Een verzameling van tien nummers — waarvan we “Coming Home” en “Misery Company” al kennen van de voorbije live-optredens — in goede banen geleid door Animal Collective-producer Ben H Allen III.

Education, Education, Education & War:

  1. The Factory Gates
  2. Coming Home
  3. Misery Company
  4. Ruffians On Parade
  5. Meanwhile Up In Heaven
  6. One More Last Song
  7. My Life
  8. Bows & Arrows
  9. Cannons
  10. Roses

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 2 =