Senne Guns brengt ode aan de loser

Meer dan twee jaar nadat hij met debuut Hoera voor de Eleboe en single “De Goudvis” gensters sloeg, steekt Senne Guns opnieuw de neus aan het venster. “Allerlaatste Man”, een “ode aan de loser”, is de eerste single voor de nieuwe plaat Zon op 20 januari uitkomt. U hoort hem het eerst bij enola.be

Dat hij meteen hoge ogen gooide met dat Hoera voor de Eleboe, toen dat in 2011 uitkwam. De tomàntoetsenist zag zijn Nederlandstalig solodebuut meteen genomineerd voor een MIA voor “Beste Nederlandstalig Album” en terwijl Radio 1 “De Goudvis” grijs draaide, nam Spinvis hem mee als voorprogramma tijdens zijn volledige Belgische tournee.

Eind januari ligt opvolger Zon in de winkel, en met “Allerlaatste man” is daarvan nu een eerste single uit. Het nummer moet een ode aan de loser zijn, “een hart onder de riem voor de sukkelaar en een schop onder de kont van de underdog”.

Allerlaatste Man:

Live:

  1. 01 februari: CC Mechelen
  2. 14 februari 2014 – CC Belgica, Dendermonde
  3. 20 februari 2014 – AB club, Brussel
  4. 27 februari 2014 – CC Luchtbal, Antwerpen
  5. 07 maart 2014 – CC Lokeren

“Concerten in West-Vlaanderen en Gent zullen nog worden aangekondigd”, laat Guns weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − 9 =