Beluister een nieuw nummer van A Perfect Circle

A Perfect Circle, de supergroep met onder meer Tool-zanger Maynard James Keenan, heeft na bijna tien jaar een nieuw studionummer uitgebracht. Dat kan je via SPIN beluisteren. “By And Down” zal verschijnen op een best of-cd van de band, Three Sixty, die zal verschijnen op 19 november.

“By And Down” is vooral een ingetogen, melodieus en sfeervol nummer geworden. Een live versie van het nieuwe nummer zal te vinden zijn op een heuse (gelimiteerde) cd/dvd-boxset A Perfect Circle Live: Featuring Stone and Echo. Die verzamelt de integrale opname van een reünieoptreden in 2011 en drie andere liveplaten van de band. “By And Down” werd eerder dit jaar ook gespeeld op het Lollapalooza-festival in Brazilië (zie onder).

A Perfect Circle bracht in totaal drie studioalbums uit: Mer de Noms (2000), Thirteenth Step (2003 en eMOTIVe (2004). Voorlopig zijn er nog geen plannen voor een nieuw album of tour. De langverwachte nieuwe plaat van Tool, de opvolger van het zeven jaar oude 10,000 Days, zou volgend jaar moeten verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =