Laatste avond op aarde met Lee Ranaldo

Het gaat hard met Sonic Youth, zelfs zonder dat de band nog een actief leven leidt. Thurston Moore kondigde onlangs aan dat zijn Chelsea Light Moving in het voorjaar een nieuw album uitbrengt. Kim Gordon heeft zonet de eerste Body/Head-plaat aan de wereld voorgesteld en Lee Ranaldo en Steve Shelley werken samen op Ranaldo’s Last Night on Earth.

Dat album, waarvoor de band officieel herdoopt werd tot Lee Ranaldo en The Dust, wordt de opvolger van het vorig jaar verschenen Between the Times and the Tides. Op 4 oktober ligt de plaat, een verzameling songs die verder borduren op de stijl van hun voorganger, in de winkel. Een eerste voorsmaakje kan al gevonden worden op YouTube, waar de song “Lecce, Leaving” te beluisteren valt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 6 =