Wallace Vanborn viert tijdelijk afscheid in Vooruit

De Gentse stonerrockers van Wallace Vanborn sluiten op woensdag 18 december in de concertzaal van de Vooruit hun tour af ter ondersteuning van hun tweede plaat Lions, Liars, Guns & God. Nadien nemen ze een lange live pauze om een nieuw album op te nemen.

Ruim 110 concerten in negen verschillende landen: zo veel optredens hebben de Gentenaren er op zitten. Hun derde plaat zal pas na de zomer van 2014 het daglicht zien. Maar niet getreurd, want Wallace Vanborn belooft in haar thuisstad een speciale show met leuke extra’s en bijdragen van bevriende bands. Steak Number Eight, Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers), School is Cool en Kapitan Korsakov werden al aangekondigd, en er volgen er nog meer.

De support is ook niet min. De Staat, een van de bekendste (en plezantste) Nederlandse rockbands, bracht net haar derde album I_CON uit. Toevallig of niet, maar Wallace Vanborn-frontman Ian Clement trekt in het najaar als support voor onze noorderburen door Nederland. Info en tickets voor Wallace Vanborn XL via democrazy.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht − 3 =