“New”: Paul McCartney

Erg nieuw is Paul McCartney dan niet meer, dat hij een single uit heeft wel. En die is dus nieuw. “New”, dus. De man maakt het zich voor één keer gemakkelijk, maar er is dan ook een nieuwe plaat af te werken.

Het wordt nog beter: ook die nieuwe plaat zelf, zijn elvendertigste als we goed geteld hebben, zal New heten. Is hij er mee aan het lachen? Wat het antwoord daarop ook mag zijn; we weten dat “New”, de single, geproducet werd door Mark Ronson, en dat die maar één van de grote kanonnen is die aan New, de plaat, heeft meegewerkt. Ook Paul Epworth (Het brein achter Adeles succes) en Ethan Johns (Hij die Kings Of Leon en Editors aan hun recente bombast hiel) draaiden een knopje mee.

New zal pas echt nieuw zijn op 14 oktober, wanneer hij zal liggen blinken in de winkels. Via iTunes viel alvast te achterhalen dat de plaat veertien tracks zal tellen. Kenners hebben opgemerkt dat “New” qua klank teruggrijpt naar de dagen van “Penny Lane”. Dat is uit de tijd van de Beatles, toen zelfs uw ouders nog met de poppen speelden, puber.

Nieuw: “New”:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × drie =