ENOLA VI.BE: Six Hands

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Six Hands.

Het genre math rock heeft nogal een onhippe naam meegekregen, maar dat er wel bijzonder lekkere muziek gemaakt wordt in dat wiskundige “dood-aan-de-vierkwartsmaat” idioom is eens te meer duidelijk uit de muziek op de vi.be van het Limburgse trio Six Hands, zo’n beetje het kleine broertje van het Antwerpse True Champions Ride On Speed. Ietwat ruwe opnames weliswaar, maar er wordt wel een mooie indruk gegeven van hoe vet dit live zou kunnen knallen, vooral in hoogtepunten “A Sense Of Urgency” (met vocale samples, en een mooie subtiele breakdown naar het einde toe) en “A Momentary Suspension Of Disbelief”. Uiteindelijk vallen die vreemde maatsoorten en zwierige gitaartovenarij ook allemaal nog wel mee, en beweegt Six Hands zich zowaar soms in bijna catchy territorium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × drie =