Boekactie “You Ain’t Seen Nothing Yet”

enola heeft voor haar trouwe lezers en muziekliefhebbers een interessante aanbieding in de kijker: via onze samenwerking met uitgeverij Lannoo kunt u het boek You ain’t seen nothing yet over twintig jaar muziekfotografie aan een voordeelprijs krijgen.

Muziek en fotografie zijn al jaren verstrengeld in een intieme liefdesverhouding. Artiesten maken welwillend gebruik van de heersende beeldcultuur om hun imago uit te dragen naar de fans. Daarnaast worden de grootste fotografen en grafisch kunstenaars ingeschakeld in de creatie van het albumartwork, de videoclips en het podiumdesign van rock- en popsterren.

You Ain’t Seen Nothing Yet is het eerste boek met een gratis online Spotify-soundscape. Bij het boek hoort eveneens een fototentoonstelling in het Fotomuseum in Antwerpen. Lees onze exporecensie hier

Elviera Velghe, directeur van het Fotomuseum Antwerpen, deelt haar ervaring over muziekfotografie: “Mijn platen- en cd-kast, maar ook mijn iTunes-bibliotheek tonen aan dat artiesten visual artists aantrekken om albums een gezicht te geven. Fotografie geeft niet enkel een identiteit aan een plaat, het medium wordt ook ingezet om rond muziekmakers een image of imago te bouwen. De voorbeelden zijn talrijk: Lady Gaga, Outkast, Metallica, Faithless, Madonna, Depeche Mode, The Black Eyed Peas, Fifty Cent, enzovoort. Spannend wordt het als fotografen de lens keren. Wie zijn de fans, wat doet muziek met hen? Waarom en wanneer gaan ze uit de bol?”

Vandaar het idee om met You Ain’t Seen Nothing Yet een ode aan de muziekfotografie te brengen: “In dit boek brengen we de meest opvallende fotografen samen die de muziekwereld vandaag meer dan ooit begeesteren. Ze stijgen uit boven de klassieke muziekfotografie door het medium zo creatief mogelijk in te zetten. Deze fotografen concurreren met de honderden digitale schermpjes op concerten. Het klopt: iedereen kan fotograferen. Maar het is slechts enkelen gegund om dat ook uitmuntend te doen.”

Enola vzw schenkt u in samenwerking met Uitgeverij Lannoo 5 euro korting* bij aankoop dit boek. In plaats van € 29,99 betaalt u nu € 24,99. Surf hiervoor naar de website van Lannoo. Betalen kan online of via eenvoudige overschrijving.

*De korting: (1) is enkel geldig via de webshop van de uitgeverij; (2) wordt verrekend nadat je het boek in de webshop hebt toegevoegd aan je winkelmandje; (3) geldt enkel indien je gebruik maakt van bovenstaande actie-url en dit (4) zolang de voorraad strekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × drie =