Nieuwe Eminem is vervolg op “The Marshall Mathers LP”

Langzamerhand worden er meer feiten vrijgegeven over de nieuwe plaat van Eminem. Vandaag kunnen we u melden dat ie op 5 november in de winkel ligt en een sequel op The Marshall Mathers LP moet worden.

Daarmee moeten we het ongeveer doen. Het is ondertussen alweer van 2010 geleden dat Em nog eens een plaat maakte, en dat was het erg flauwe Recovery. Tijd dus dat er nog eens een echt goeie plaat aankomt, en alle playback ten spijt: op Pukkelpop toonde de rapper toch min of meer weer gefocust te staan. Morgen ligt de single “Berzerk” in de winkel, net voor zijn festivaltour midden deze maand werd al “Survival” vrijgegeven in het spel Call Of Duty: Ghosts. MMLP2 zal vervolgens op 2 november uitkomen via Interscope/Universal.

Dat “Survival”:

Een teaser voor de plaat:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 1 =