Belle And Sebastian compileert recente B-kantjes

Een nieuw album zit er precies nog niet in, maar toch staat Belle And Sebastian eind deze zomer een paar keer op podia overal ter wereld. Waarom? Om een nieuwe B-kantjesverzamelaar te promoten, zo blijkt nu. The Third Eye Centre serveert u een ruime selectie overschotjes uit de meest recente plaatopnames.

Nu is Belle And Sebastian nooit de band van de zuinige schrijverij geweest. Tussen vroege platen in werden al EP’s vol nieuwe nummers gekakt die eerder al werden gebundeld op Push Barman To Open Old Wounds, nu verzamelt de Schotse groep alle B-kantjes uit zijn recente platen. Maar liefst negentien nummers die Dear Catastrophe Waitress, The Life Pursuit en Write About Love niet haalden, worden nu samen gepresenteerd op The Third Eye Centre. En dan moet u weten dat dat niet eens alle nummers zijn die de groep in die tijd opnam, neen: er bleef nog wat liggen, zoals een cover van “Whisky In The Jar”. Wat u wel krijgt: een paar remixen, waaronder een nieuwe van Miaux Miaux voor “Your Cover’s Blown” die u hieronder al te horen krijgt, en veel nummers die u slechts hoorde als u een singleverzamelaar bent. L’embarras du choix, quoi!

De tracklist:

 1. I’m A Cuckoo (Avalanches Remix)
 2. Suicide Girl
 3. Love On The March
 4. Last Trip
 5. Your Secrets
 6. Your Cover’s Blown (Miaoux Miaoux Remix)
 7. I Took A Long Hard Look
 8. Heaven In The Afternoon
 9. Long Black Scarf
 10. The Eighth Station Of The Cross Kebab House
 11. I Didn’t See It Coming (Richard X Mix)
 12. (I Believe In) Travellin’ Light
 13. Stop, Look And Listen
 14. Passion Fruit
 15. Desperation Made A Fool Of Me
 16. Blue Eyes Of A Millionaire
 17. Mr Richard
 18. Meat And Potatoes
 19. The Life Pursuit

Third Eye Centre ligt op 26 augustus in de winkel.

“Your Cover’s Blown” (Miaux Miaux remix radio edit):

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + 2 =