Beyoncé verplaatst naar 31/05

Het geannuleerde concert van Beyoncé wordt verzet naar 31 mei meldt concertorganisator Greenhouse Talent.


Wegens oververmoeidheid kon het concert van Beyoncé van dinsdag 14 mei niet plaatsvinden. Tickets voor het geannuleerde concert blijven geldig voor de nieuwe datum binnen twee weken. Wie niet kan op 31 mei, krijgt zijn kaartjes terugbetaald. Tickets worden vóór vrijdag 24 mei terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht.

Wie tickets bestelde via Tele Ticket Service, stuurt het aantal kaarten dat hij niet wil gebruiken vóór 24 mei terug naar Tele Ticket Service, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem, samen met het terugbetaalformulier waarop het rekeningnummer voor terugbetaling staat ingevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + achttien =