Eerste single uit debuutplaat Mosquito

De eerste single van We ARe SOCIETY, de debuutplaat van het Haachtste stonerduo Mosquito, kan je hier beluisteren.

Voor hun langverwachte debuutplaat deden gitarist Kevin Imbrechts en drummer Nico Kennes heel wat kilometers. De gitaren en effecten werden opgenomen bij Robin Carlo in Limburg. Voor de opnames van de drums reden de twee naar Studio Kokomo van Tobias Stieler in Duitsland. Voor de vocalen trokken ze naar de studio van Pascal Deweze in Hoboken. We ARe SOCIETY werd tenslotte gemixt door Jimmy Van Rietvelde en gemasterd door Uwe Teichert.

Mosquito werd opgericht in 2008, heeft intussen vijf e.p.’s uit en heel wat clubshows in Vlaanderen achter de rug. “(the) Fall” kan je intussen in De Afrekening van Studio Brussel stemmen. Op 27 april stelt Mosquito zijn debuutplaat voor in Den Breughel in Haacht. Ook Sukilove en Cowboys & Aliens zakken dan naar de Vlaams-Brabant af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + 8 =