Rock Werchter spekt affiche met Nick Cave, The National en Major Lazer

Ten huize Rock Werchter wordt er niet gevast. Integendeel zelfs, op Goede Vrijdag serveert Werchter’s finest opnieuw een waaier aan nieuwe artiesten waaronder The National, Nick Cave & The Bad Seeds en Major Lazer.

Rock Werchter vult zijn programma aan met The National, Nick Cave & The Bad Seeds, Frank Ocean, Goose, Jamie Lidell, Ke$ha, Major Lazer, Modestep, The Bloody Beetroots, The Gaslight Anthem, Tom Odell, All Time Low, Angel Haze, Bastille, Charles Bradley And His Extraordinaires, Earl Sweatshirt, Odd Future, Palma Violets, Matthew E. White, The Black Angels en Trash Talk. Volbeat zal bovendien niet op de Main Stage spelen op donderdag 4 juli zoals eerder aangekondigd, maar wordt verplaatst naar zaterdag 6 juli.

Rock Werchter is er dit jaar van 4 t/m 7 juli met verder nog o.a. Rammstein, Green Day, Blur, Editors, Depeche Mode, Sigur Ros, Jake Bugg en Band Of Horses. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + negen =