Nieuw op Werchter: Pixies, Triggerfinger, Franz Ferdinand, Skrillex en Major Lazer

Met de aankondiging van Metallica als eerste headliner voor zowel Werchter als Pinkpop, en Pixies voor Best Kept Secret is het bieden begonnen. Wie de beste affiche van de voorzomer in huis zal halen? Werchter doet een nieuwe zet met vijf nieuwe namen.

Zo zullen ook Pixies op de Wei van Werchter neerstrijken op zaterdag 5 juli. Dat moet wel de rockdag worden, want ook Triggerfinger zullen er het album dat ze momenteel in Los Angeles opnemen koen voorstellen. Een dag later komen ook de Schotten van Franz Ferdinand langs met hun nieuwste Right Thoughts, Right Words, Right Actions.

Wie liever bij beats zweert, kan dan weer goedkeurend knikken bij de toevoeging van Skrillex aan de line-up van donderdag (onze kop eraf als dat niet het hoofdpodium afsluiten wordt) en Major Lazer aan die van vrijdag 4 juli.

Eerder hadden ook Arctic Monkeys zichzelf al bevestigd voor het festival. Wie nú al overtuigd is dat Werchter de zomer wint, kan vanaf zaterdag 14u. zijn tickets reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 6 =