Roadburn 2013 line-up volledig

Binnen drie weken wordt het weer donker in Tilburg. Van 18 tot 21 april komen stoner- en doomfans van over de hele wereld samen in de 013 en het Patronaat, die vier dagen zullen worden omgetoverd tot het Walhallah van all things dark and heavy. Op vier podia kan je je laten overspoelen door een pyroclastische stroom aan stoner, doom, black metal, drone, industrial, psychedelica, black metal en meer van dat moois.

Enkele namen? Tuurlijk: Pallbearer, Lord Mantis, Gravetemple, The Ocean, Cult Of Luna, Sabbath Assembly, Alcest, Psychic TV, Spiritual Beggars, Ihsahn & Alcest zijn slechts een kleine greep uit de namen die zullen aantreden. Maar waar écht naar uitgekeken wordt, zijn de optredens van Industrial-pioniers Godflesh die hun mijlpaalalbum Pure volledig zullen spelen, de Engelse doomlegendes van Electric Wizard die meteen een ganse vrijdag curator mogen spelen, en de twee(!) shows van High On Fire en Die Kreuzen. Ook de Belgen sturen een delegatie met The Black Heart Rebellion, Amenra en Raketkanon.

Het eigenlijke festival is zoals elk jaar hopeloos uitverkocht. Voor het Afterburner-event op zondag (een uitloper van het eigenlijke festival, maar intussen uitgegroeid tot een volwaardige dag) zijn er nog wel kaarten te vinden.

Voor info rond de line-up, en kaarten voor de Afterburner, check de site: www.roadburn.com/roadburn-2013/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 2 =