ENOLA VI.BE: Bright Daze

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Bright Daze.

Er is nogal wat beatmakend talent te vinden in Vlaanderen, zo blijkt na enig rondgestruin in de rijke muzikale boomgaarden van vi.be. Van al die beatmakers springt deze Leuvense Bright Daze er echter behoorlijk sterk uit. De drie beatbrouwsels die hier te horen vallen klinken dan wel redelijk hard alsof ze uit dezelfde inspiratieketel als die van pakweg Flying Lotus en Shlohmo zijn geschept, desondanks weten ze wel erg goed een eigen identiteit en sfeer op te wekken. Vooral “Clouds” en “Be Without You Pt. 2” grossieren in het soort dromerige met ambientinvloeden doorspekte hiphopgeluid waar wij gerust hele avonden naar kunnen luisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 1 =