22 Nieuwe namen voor Rock Werchter

De affiche voor de 39ste editie van Rock Werchter krijgt alsmaar meer vorm. Het programma is deze namiddag weerom 22 namen rijker. Met rock, punk, hiphop, soul, dance, garagerock, folkpop en bluesrock programmeert Rock Werchter ook deze keer weer behoorlijk breed. Onder meer Ben Howard, John Legend, Jake Bugg, James Blake en Biffy Clyro zijn aan de line-up toegevoegd.

Met Ben Howard, The Hives, Boys Noize, John Legend, Kendrick Lamar, Gogol Bordello, Vitalic VTLZR, Jake Bugg, James Blake, Tame Impala, Dizzee Rascal, Biffy Clyro, Balthazar, The Lumineers, Lianne La Havas, Jonathan Jeremiah, Azealia Banks, Rudimental, Modest Mose, The Bots, Gary Clark Jr. en Laura Mvula krijgt het programma van Rock Werchter steeds meer kleur. Eerder werden onder meer Rammstein, Green Day, Blur, Editors, Depeche Mode, Sigur Ros en Band Of Horses al bevestigd.

Rock Werchter is er dit jaar van 4 t/m 7 juli. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × een =