More Music Festival geeft affiche meer kleur

Na Sinéad O’ Connor, Goran Bregovic en Ryodi Ikeda bevestigt het Brugse More Music Festival vandaag ook de komst van Liesa Van der Aa, Christina Vantzou & Little Prism Ensemble en Mala In Cuba. Verder geeft gastcurator Bert Dockx (zie ook Flying Horseman) met ‘A Track’ een inkijk op zijn wereld van inspirerende figuren en projecten. More Music biedt samen met deze gastcurator een zijspoor aan dat wordt uitgezet in de prachtige architectuur van het Concertgebouw. Dat zijspoor wordt ingevuld door o.a. Dans Dans, Fred Van Hove, Eric Thielemans, Mittland Och Leo, Philippe Werkers en Wim Lots.

More Music Festival vindt plaats van 10 t/m 13 april. Alle info: www.moremusicfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 7 =