Festivalnoise.be gaat in zee met cultuurmagazine enola.be

Sinds deze week is festivalnieuwssite festivalnoise.be opgegaan in het online cultuurmagazine enola.be. Vanaf nu kunt u voor het laatste nieuws over het rijk gevulde Belgische festivalwezen terecht op festivalnoise.enola.be. In de zomer vindt u daar ook de verslaggeving van de vele kleine festivals die het land rijk is.

“Er zijn in ons land verschrikkelijk veel festivals. En ze zorgen tussen januari en juni voor veel nieuws; véél meer dan wij met ons team konden verwerken. Toch vonden we het belangrijk om onze lezers zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat er beweegt op gindse groene weiden of asfalten vlaktes”, zegt Matthieu Van Steenkiste, hoofdredacteur van enola.be. “Door de mensen achter festivalnoise.be te omarmen krijgen we de slagkracht om dat meteen goed te doen. Zij hebben jarenlange ervaring en een team dat van wanten weet.”

“Door voor een samenwerking met enola.be te kiezen, kiezen we voor een schaalvergroting die alleen maar voordelen heeft”, zegt Timmy Haubrechts, oprichter van festivalnoise.be. “We komen terecht in een professioneel draaiende machine die een groot publiek bereikt. We worden allebei alleen maar sterker van deze samenwerking. Vanaf nu vindt u al onze nieuwsberichten op festivalnoise.enola.be. Wanneer het festivalgeweld dan losbarst, zo ergens tussen mei en juni, beginnen wij op dezelfde plek ook met verslaggeving.”

Wie zelf festivalnieuws heeft, kan ons dat laten weten op festivalnoise@enola.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + twee =