Atoms For Peace lanceert nieuw album

Op 25 februari 2013 komt het nieuwe album Amok van Atoms For Peace uit. Zanger Thom Yorke, van Radiohead, werkte voor dit debuutalbum onder anderen samen met Flea van The Red Hot Chili Peppers en Radioheadproducer Nigel Godrich.

Enkele maanden geleden kregen we al een voorsmaakje van Amok toen het nummer Default op iTunes verscheen. In februari komt het volledige album uit, waarvoor Yorke samenwerkte met Flea (bass), Nigel Godrich (gitaar, keyboard), Joey Waronker (drum) en Mauro Refosco (percussie). De platenhoes werd ontworpen door de Britse kunstenaar Stanley Rickwood, die sinds 1994 de platenhoezen en posters van Radiohead verzorgt.

De tracklist van Amok is:

  1. Before Your Very Eyes
  2. Default
  3. Ingenue
  4. Dropped
  5. Unless
  6. Stuck Together Pieces
  7. Judge Jury and Executioner
  8. Reverse Running
  9. Amok

Yorke bevestigde ook met Atoms For Peace een tour te starten in 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 4 =