Don’t Hype: de jeugdhuizen vieren 50-jarig bestaan.

Komende zaterdag is het de dag van de jeugdhuizen en ‘s avonds wordt de Gentse Vooruit ingepalmd door vrijwilligers, vrienden, sympathisanten én muziekliefhebbers voor het grootse jubileumfeest van de Vlaamse Jeugdhuizen: Don’t Hype Festival.

In 2012 bestaan de jeugdhuizen 50 jaar. Naar aanleiding van dat jubileum presenteert Formaat Jeugdhuiswerk Vlaanderen een avontuurlijk festival op vijf podia in Kunstencentrum Vooruit. Don’t Hype Festival legt de nadruk op jong en beloftevol talent.

Jeugdhuizen zijn broeihaarden van podiumtalent, dat wil Don’t Hype Festival in de verf zetten. Het is een avontuurlijk festival dat vooruitblikt op het podiumlandschap van morgen en enkele anciens van het circuit graag terug uitnodigt. Op vijf podia in Kunstencentrum Vooruit brengt al dit onstuimig talent het beste van zichzelf. Op het programma staan, naast optredens van bands en deejays, ook theater, dans en expo.

Al 50 jaar lang doen jeugdhuizen hun ding, eigenzinnig en rebels. Dat wil de koepelvereniging nog eens vet onderstrepen en uitgebreid vieren. Je bent van harte welkom, ook zonder lidkaart, een ticket volstaat. Hieronder vind je het volledige programma, alle andere info over tickets etc vind je op de website. Wie die dag niet tot in Gent geraakt (omdat zijn go-pass vol is bvb) hoeft niet te panikeren, er is ook nog een uitgebreid aanbod in heel wat Jeugdhuizen te lande om dit jubileum te vieren. Zelfs een optreden van Katastroof behoort tot de mogelijkheden, waar de meeste vaten getapt zullen worden weten we dus nu al.

De volledige line-up:

‘t Hof van Commerce – Frères Deluxe – Trash Radio – TLP – TierkratZ – Winnaar Don’t Hype de DJ (djcontest) – WAXDOLLS – Great Mountain Fire – Raketkanon – The Baboons – Flying Horseman – Love Like Birds – Blackie & The Oohoos – Steven Mahieu – Inga Hàkonardottir (P.A.R.T.S.) – Pomrad – Uberdope – Team Panini – Internal Sun – Vers/Verse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 + twee =