Kinky Star start met “Exclusive Wednesday Night Sessions”

Het Gentse Muziekcentrum Kinky Star vzw biedt week na week een ruim aanbod aan live-optredens, dj- en thema-avonden aan voor een heel uiteenlopend publiek, steeds gratis. De kleine club aan de Vlasmarkt is reeds jarenlang een vaste waarde in het nachtelijke tijdsbestedingspatroon van de Gentse muziekliefhebbers. Vanaf deze week lanceren zij een nieuw concept.

De spil van de Kinky Star werking wordt gevormd door een grote groep enthousiaste en gepassioneerde vrijwilligers. Ondanks de recente ontwikkelingen in het culturele subsidie-landschap, wil Kinky Star deze manier van werken zo goed mogelijk verderzetten in de toekomst.

Om onze gratis activiteiten en het vrijwilligersteam te kunnen blijven ondersteunen, introduceert Kinky Star vanaf deze week Exclusive Wednesday Night Sessions, die op regelmatige basis zullen plaatsvinden. Dit zijn concerten op woensdagavond waarvoor een bijdrage van €€4 zal worden gevraagd (inclusief een drankje). Het staat de bezoeker natuurlijk volledig vrij een grotere bijdrage te leveren, aangezien de opbrengst integraal bedoeld is ter ondersteuning van onze vrijwilligerswerking, onderhoud van de Club en het materiaal en andere activiteiten die op deze manier gratis kunnen blijven.

Op woensdag 10 oktober wordt de spits afgebeten door Bee And Fower, de band rond de charismatische zangeres/bassiste/songwriter Dana Schechter. Zij zullen in de Kinky Star Club hun nieuwe album “Suspension” komen voorstellen. De band speelt post-rock met invloeden uit country en indie muziek.

De deuren openen woensdag om 21u, het optreden begint om 21:30 stipt. Voor info over toekomstige sessies houd u best een oogje op de Kinky Star website

http://kinkystar.be/club
http://www.twitter.com/kinky_star_gent

recent

Einstürzende Neubauten :: Rampen (apm: alien pop music)

Vijftien probeersels. Vijftien live-improvisaties die in de studio opnieuw...

Masters Of The Air

Toen begin deze eeuw Band Of Brothers verscheen, sloeg...

Fontaines D.C. :: Starburster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

verwant

Bee And Flower :: Last Sight Of Land

De eerste keer dat wij over de bloemetjes en...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in