Kinky Star start met “Exclusive Wednesday Night Sessions”

Het Gentse Muziekcentrum Kinky Star vzw biedt week na week een ruim aanbod aan live-optredens, dj- en thema-avonden aan voor een heel uiteenlopend publiek, steeds gratis. De kleine club aan de Vlasmarkt is reeds jarenlang een vaste waarde in het nachtelijke tijdsbestedingspatroon van de Gentse muziekliefhebbers. Vanaf deze week lanceren zij een nieuw concept.

De spil van de Kinky Star werking wordt gevormd door een grote groep enthousiaste en gepassioneerde vrijwilligers. Ondanks de recente ontwikkelingen in het culturele subsidie-landschap, wil Kinky Star deze manier van werken zo goed mogelijk verderzetten in de toekomst.

Om onze gratis activiteiten en het vrijwilligersteam te kunnen blijven ondersteunen, introduceert Kinky Star vanaf deze week Exclusive Wednesday Night Sessions, die op regelmatige basis zullen plaatsvinden. Dit zijn concerten op woensdagavond waarvoor een bijdrage van €€4 zal worden gevraagd (inclusief een drankje). Het staat de bezoeker natuurlijk volledig vrij een grotere bijdrage te leveren, aangezien de opbrengst integraal bedoeld is ter ondersteuning van onze vrijwilligerswerking, onderhoud van de Club en het materiaal en andere activiteiten die op deze manier gratis kunnen blijven.

Op woensdag 10 oktober wordt de spits afgebeten door Bee And Fower, de band rond de charismatische zangeres/bassiste/songwriter Dana Schechter. Zij zullen in de Kinky Star Club hun nieuwe album “Suspension” komen voorstellen. De band speelt post-rock met invloeden uit country en indie muziek.

De deuren openen woensdag om 21u, het optreden begint om 21:30 stipt. Voor info over toekomstige sessies houd u best een oogje op de Kinky Star website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + tien =