Studio Brussel komt naar je toe

Vanaf deze week trekt Studio Brussel de hort op, recht naar u toe. Of toch naar één van de vele clubs uit het Clubcircuit in uw buurt. Onder de noemer “Club Select” strijkt het programma Select elke donderdagavond ergens te lande neer voor een live uitzending.

Samen met een aantal muziekliefhebbers maakt Kirsten Lemaire van 20u. tot 22u. live radio vanuit een muziekclub. De gelegenheid voor concertgangers en luisteraars om van dichtbij kennis te maken met hun favorieten club. Tijdens de uitzendingen draait alles om spannende muziek, zoals gebruikelijk bij Select, en om het verhaal achter de club.

“We kiezen bewust voor een intieme setting met een select publiek”, klinkt het bij Bram Willems en Kirsten Lemaire van Studio Brussel. “Daarom nodigen we maar een beperkt aantal luisteraars uit, die haast letterlijk bij de radiomakers op schoot zullen zitten en telkens van een livesessie kunnen genieten. Zij kiezen ook mee de platen die we draaien. Een aantal clubs breit nog een vervolg aan de uitzending met een concert waarvoor ons publiek meteen op de eerste rij zit.”

Het volledige programma:

  • Donderdag 04/10: Cactus Muziekcentrum (Brugge) (met Low Vertical)
  • Donderdag 11/10: Petrol (Antwerpen)
  • Donderdag 18/10: Democrazy (Gent) (met aansluitend concert van How To Dress
    Well)
  • Donderdag 25/10: Vk* (Brussel)
  • Donderdag 08/11: 4AD (Diksmuide)
  • Donderdag 15/11: Nijdrop (Opwijk) (met aansluitend concert van Exitmusic)
  • Donderdag 22/11: De Kreun (Kortrijk)
  • Donderdag 29/11: De Zwerver (Oostende)

Tickets zijn niet te koop, maar kun je wel winnen via www.stubru.be, via de clubs zelf of op www.clubcircuit.be . Online kun je vanaf vandaag alles op de voet volgen op www.clubselect.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + drie =