Portugal vs. Spanje

Seffens begint dus de Iberische clash der voetbaltovenaars. Wat heeft een sportman nodig om onder de beste omstandigheden te kunnen presteren op zo’n avond? Peptalk, incentives en eergevoel zullen er genoeg zijn maar wat de sportman echt boven zichzelf kan doen uitgroeien op de mat der waarheid is rust in het hoofd. Hier zijn twee platen uit beide landen die daarvoor kunnen zorgen.

Uit Portugal komt Orelho Negra, een collectief dat funky soundscapes opbouwt met de vrijheid van de jazz-muzikant en de swagger van het hiphop-straatjoch. Je kan hieronder hun volledige 2e album beluisteren:
Uit Spanje komt Toundra, deze postrockband legt momenteel de laatste hand aan hun album (III) laat je echter nu nog even meevoren op de wijdse tonen van het vorige album, getitled (rara) (II)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 6 =