Rock Herk affiche compleet

Rock Herk kondigde deze namiddag op Facebook de laatste toevoegingen aan hun line-up aan. Dat zijn geworden: de housecat genaamd Felix, zijn jongere collega Paul Chambers en Feadz. Rock Herk vindt plaats op 13 en 14 juli in Herk-De-Stad. Grote namen die eerder al werden aangekondigd zijn Tocadisco, Dinosaur Jr., The Subs en The Raveonettes

Dit is de volledige line-up van rock Herk:

Dinosaur Jr., The Subs (live), Felix Da Housecat, The Raveonettes, Black Box Revelation, Tocadisco, Paul Chambers, Les Petits Pilous (live), We Have Band, Yuksek (live), Mustard Pimp, Raving George, Steak Number Eight, Dum Dum Girls, The Death Set, Gallows, Architects, While She Sleeps, Campus, Feadz Polaroid Fiction, Emalkay, Drumsound & Bassline Smith, Trolley Snatcha, Bar9, Joker, TC, Eskmo, electric)noise(machine, Faisal, Tomba and The Gaslamp Killer

Rock Herk bestaat dit jaar 30 jaar en is vast van plan om dat samen met jullie en deze artiesten grondig te vieren. Tickets zijn verkrijgbaar via de site en op een aantal voorverkooppunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + drie =