ENOLA VI.BE :: Astronaute

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Owls In Daylight.

Astronaute is het soloproject van Myrthe Luyten, een jonge deerne uit het Leuvense die tegenwoordig mee het mooie weer bij Mad About Mountains maakt. Het is even wennen dat lage stemgeluid, maar het duurt niet langer dan een ruimtelancering om vast te stellen dat deze dijk van een stem het onweerlegbare fundament van deze heerlijke lo-fi folk vormt. Een ijzersterke formule van breekbare teksten en een haast pijnlijke melancholie maken Astronaute tot de behaaglijke deken waaronder u graag wegkruipt, waarbij niets anders nodig is dan songs als “One” en “In The Cold Of Sleeping Alone”. Als u het ons vraagt: Astronaute is ready for takeoff.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − negen =