Nieuwe Syndrome in aantocht

Nog geen jaar na het prachtige Floating Veins brengt Mathieu Vandekerckhove (bekend van Amenra, Kingdom en Sembler Deah) opnieuw solowerk uit. Now And Forever verschijnt op 20 april.

Vandekerckhove is een actief baasje, want tussen de opnames van de langverwachte nieuwe Amenra zette hij ook zijn zinnen op een nieuwe Syndrome, wederom opgedragen aan zijn zoon. Now And Forever bevat bijdragen van Amenra-zanger Colin H. Van Eeckhout en Neurosis-man Josh Graham en werd opgenomen door Hein Devos (Amenra, Hitch) in De Kreun.

Afgaande op het voorsmaakje hebben de zware drones plaatsgemaakt voor eerder akoestische meditatieve, soundscapes. Wie niet meer kan wachten om in het hart en de ziel van deze talentvolle autodidact neer te dalen, kan de plaat al preorderen bij Consouling Sounds. De eerste 75 krijgen er een booklet met foto’s door Vandekerckhove bovenop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee − 1 =