Wannabes lanceert app voor iPhone en iPad

Rockfotografiecollectief Wannabes lanceert vandaag een gratis applicatie voor iPad, iPhone en iPod Touch. Die is beschikbaar in de Apple App Store, en laat je toe het heel archief aan concertfoto’s ook op je mobiele apparaten te bekijken.

Wannabes werd opgericht in 2006 om jonge rockfotografen een platform te geven om hun foto’s met de wereld te delen. De afgelopen vijf jaar groeide Wannabes uit tot een vaste waarde binnen het Belgische muzieklandschap. Naast samenwerkingen met Belgische zalen en festivals was Wannabes de laatste jaren ook internationaal aanwezig op festivals zoals Sziget (Hongarije), Eurosonic (Nederland), Openair St. Gallen (Zwitserland) en T-Mobile Inmusic (Kroatië).

Met de applicatie voor iPhone, iPod Toch en iPad zet het collectief nu ook de stap naar de mobiele apparaten. Met de applicatie kun je alle foto’s bekijken die ooit werden genomen door de Wannabes fotografen, in een haarscherpe resolutie. Je krijgt een overzicht van de recentst gefotografeerde optredens, net als een overzicht van de meest bekeken optredens per dag, week en maand.

Daarnaast kun je ook browsen op artiesten, zalen en fotografen. De foto’s kunnen door de gebruiker ook gedeeld worden via twitter en facebook. Ze kunnen foto’s ook als “favoriet” aanduiden. Die worden opgeslagen in de iCloud en gesynchroniseerd tussen alle iOS apparaten die de gebruiker bezit.

De applicatie kan vanaf vandaag gedownload worden in de Apple App Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + vijf =