Adele stelt live-dvd voor

Tien miljoen verkochte albums wereldwijd, waarvan zo’n honderdduizend in België alleen. De cijfers liegen er niet om. Wij dus ook niet, wanneer we zeggen dat je tegenwoordig niet om Adele heen kan. Nu kondigde de Britse popcoryfee haar derde album aan. Het gaat om de live-opnames van haar optreden in de beroemde Royal Albert Hall in Londen.

Live At The Royal Albert Hall duurt zo’n anderhalf uur en verschijnt 28 november op dvd en blu-ray. Beide versies krijgen een cd-versie meegeleverd, het verplichte nummertje bonusmateriaal is een behind the scenes geworden van de dag van het optreden, zijnde 22 september laatstleden.

Adele, die zopas nog bekendmaakte zes weken out te zijn door een keeloperatie, katapulteerde zich met precies twee albums naar de wereldwijde commerciële top. Waar pers en publiek niet meteen laaiend waren over debuut 19, kondigde nummer Rolling In The Deep van haar tweede een veel glansrijker toekomst aan. Geruggensteund door het succes van die vooruitgeschoven single en een warmpjes ontvangen uitvoering van Someone Like You tijdens de BRIT Awards begin dit jaar, werd 21 een, vergeef ons de uitdrukking, onverdeeld kassucces.

De tracklisting luidt:

 1. Hometown Glory
 2. I’ll Be Waiting
 3. Don’t You Remember
 4. Turning Tables
 5. Set Fire To The Rain
 6. If It Hadn’t Been For Love
 7. My Same
 8. Take It All
 9. Rumour Has It
 10. Right As Rain
 11. One & Only
 12. Lovesong
 13. Chasing Pavements
 14. I Can’t Make You Love Me
 15. Make You Feel My Love
 16. Someone Like You
 17. Rolling In The Deep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =